Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

Jag är så besviken!

Av Angel - 16 januari 2008 08:28

Igår så kom äntligen paketet från Viktväktarna och jag blev så glad. Jag och min arbetskompis hade beställt tillsammans på hennes namn så hon hämtade paketet efter jobbet. Men på kvällen så fick jag sms från henne.... stegräknaren var inte alls bra...tydligen svår att ställa in, men det som var allra sämst var att den var för känslig, den räknade typ 10 steg bara man nös eller tog av sig byxorna och det är INTE bra! Jag har nu inte ens öppnat min utan kommer att skicka tillbaka den. jag får nöja mig med den jag har idag från Silva. Den stannar upp med räkningen när den lutar för mycket, typ när byxorna åker av osv. Men tyvärr så får jag inte veta aktivitetspoints då, vilket var den enda anledningen till att jag beställde från VV.


Komplettering: Min arbetskompis hade på sig båda stegräknarna imorse och den från VV visade ca 400 steg mera än den andra...inte bra!

Komplettering 2: Det går tydligen inte att ställa in känsligheten på denna :(


Beställde även deras nya Portionssoppa med potatis och purjolök, men även chokladkaramell med nötkräm. Återkommer med besked när jag har provat dem.


Svar till Trollpackan angående pointsförfrågan:

En portion Havregrynsgröt är: 2 points, lägg därefter till points för tex. mjölk eller sylt.


Hälsningar Angel

 
 
Louice

Louice

16 januari 2008 10:03

Jag har oxå beställt de där sopporna. Tänkte att de kan vara perfekt som varm nattamat på jobbet. Plus familjekokboken 2.
Tänkte på det med stegräknaren, går det inte ställa in känsligheten på den?
Den gamla bonusboddyn var ju så att man var tvungen ställa in känsligheten oxå.
Har den men anv den aldrig...

Har en från siva oxå o jag tycker iofs att de är bättre.

http://alni.wordpress.com

 
Angel

Angel

16 januari 2008 10:44

Jag beställde kokboken som dom har gjort tillsammans med Tasteline :D. Ska be min kollega kolla om man kan ställa in känsligheten.

Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
Marie.Hj

Marie.Hj

16 januari 2008 15:14

Vad synd att stegräknaren ifrån vv inte var bra. Jag måste berömma tappa.se, deras stegräknare är jättebra! När man ska göra annan motion än promenad typ, spinning, aerobics, simmning och dyl. Då tar man av sig stegräknaren. När passet är slut sätter du på dig stegräknaren igen. På deras hemsida har dom en förteckning över olika former av motion och där för man in hur många minuter som man har motionerat. Och den räknar då ut åt en hur många steg du får. Men man måste vara medlem. Jag tror att för en månad kostar det 149 kr, 3 månader 249 kr, 1år 600 kr. Men man får stegräknaren oavsett vad du väljer..
Kokboken (tasteline+vv), den använder jag jätteofta. Den är bra!
Chokladkrämkaramellerna är jättegoda. Köpte även dom nya choklabarsen med mörk choklad och jordgubb. Dom var oxå jättegoda. Det är bara 1 1/2 points i dom.
Kram på dig...

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
BeaTris

BeaTris

16 januari 2008 16:06

Tack, har ingen stegräknare just nu. Jag har haft bonusbuddyn från VV & ngn annan oxå men vet inte om jag har dom kvar. Skulle vara kul att ha en, ska kolla på vinden ngn dag.

http://beatris.bloggagratis.se

 
Margitha

Margitha

18 januari 2008 19:20

Hitta hit från Louice. Jag som tänkte beställa stegräknaren vilken tur att jag inte gjorde det...
Massor med pepp för din fortsatta viktresa

http://viktsida.carismacandy.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards