Alla inlägg under februari 2008

Av Angel - 7 februari 2008 20:44


Efter middagen så jäste magen upp igen. Vi var hos min mamma och där fick jag inte i mig någonting, bra på ett sätt men dåligt på ett annat. Jag har fortfarande 6,5 points kvar att äta för idag och jag vet inte hur jag ska lyckas med det. Vi får se om jag kan få i mig någonting till...förbaskade mage...


En positiv sak är ju mina steg idag. Är nu i skrivande stund uppe i 12.939 steg. Ska gå lite till och försöka komma upp i 13.000 steg. Håll utkick under "Stegräknaren"

ANNONS
Av Angel - 7 februari 2008 15:46


Idag så fyller min mamma år och efter jobbet så ska vi iväg och gratta henne. Där kommer det säkert vara en hel del goda saker, men så som magen känns fortfarande blir det ingenting. Den är tyvärr fortfarande uppblåst. Undrar om jag får i mig någon middag ikväll?

 


En lunchpromenad hann jag i alla fall med :D

ANNONS
Av Angel - 7 februari 2008 08:11


Usch, vaknade idag med världens störta ballongmage. Det är ju typiskt nu när det är vägdag imorgon. Vad som orsakar min ballongmage vet jag faktiskt inte. Har funderat lite och undrar om det inte kan vara yoghurten jag tar på kvällen? Har nog läst någonstans att mjölkprodukter kan orsaka ballongmage, eller inbillar jag mig det? Är det någon som kanske vet?

Av Angel - 7 februari 2008 08:08


Frukost: Skepparhalva m skinka+ kaffemjölk = 3 points

Mellis:

Lunch: Kyckling m ris o Café de Paris sås= 6,5 points

Mellis:

Middag: Kycklingfilé m kokt potatis = 4 points

Mellis: smörgås = 4,5


Totalt av dagens points: 18 av 20


Aktivitetspoints: 6+2=8

Av Angel - 6 februari 2008 18:38


Då är tvätten äntligen klar. Allt är på sin plats och ingen smutstvätt  på långa vägar. Skönt för nu är jag rätt så slut faktiskt. Det var rätt så hektiskt på jobbet också. Ska nu ta en rundtur bland mina vänners bloggar och sedan så ska jag unna mig ett skönt bad.Av Angel - 6 februari 2008 07:25


Frukost: Linfröfralla m skinka + kaffemjölk = 3 points

Mellis: 1 knäckebröd = 0,5 points

Lunch: Potatispytt med VV'korv o salsa = 4 points

Mellis: 1 knäckis = 0,5

Middag: Kyckling m ris o Café de Parissås = 7 points

Mellis: 1 smörgås + Vaniljlättyoghurt + 30 st salta pinnar = 5 points


Totalt dagens points: 20 av 20


Aktivitetspoints: 4 + 2 = 6 points

Av Angel - 5 februari 2008 21:24


Efter middagen gick jag ut på en liten promenad för att kunna komma upp till minst 10.000 steg även idag. Räknaren är just nu på 10.497 steg och nu åker den av. Måste säga att jag är jättesugen på att sätta på den igen och lägga till 3 steg för att få räknaren att stanna på 10.500...hihi ,men det får vara.


 Imorgon är tvättstugan inbokad igen, för då är det dags att tvätta påslakan och badlakan igen. Här hemma har vi en tvättmaskin men bokar då och då in tvättstugan för att få bort all grovtvätt som vi samlar på oss. Så nu har vi fräscha och goa påslakan, ska sussa gott inatt :D .


 I allt detta så har jag glömt att jag har 4 points kvar att äta. Så snabbt fixade jag en smörgås och ett litet glas lättyoghurt vanilj. Tyvärr blev det inte mer exotiskt än så. Bättre planering imorgon kanske? Hmm, vem vet kanske det.


Ha en trevlig kväll så ses vi imorn igen!

 


Av Angel - 5 februari 2008 12:35


Årets Semledag är här och visst sprang jag och köpte några semlor precis som alla andra. MEN jag köpte till dom där hemma och inte till mig. Jag är inte så förtjust i semlor så jag kan klara mig utan dem. Värre blir det till våffeldagen....det e gott det.Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se