Alla inlägg under februari 2008

Av Angel - 28 februari 2008 07:46


Hur gick det igår med stegracet då? Här kommer gårdagens topp 10:


 • 47807 - Linruz
 • 42804 - Marie Hj.
 • 37379 - Camilla T.
 • 36468 - Angel
 • 35715 - Carina E.
 • 32966 - Jennie H.
 • 31711 - Friand
 • 30609 - Lovisa W.
 • 28922 - Elin F.
 • 26389 - Jullan 
 • 3466   - BeaTris

 • Bra jobbat allihopa! Även ni som inte finns med på listan!  Har nu fått svar från Promenix angående att se allas resultat. Dom ska försöka fixa så att man kan se allas resultat redan nästa vecka. Det vore toppen om dom kunde göra det. Tills dess (om ni vill) så kan ni rapportera in stegen här ifall ni har hamnat utanför topp 10. Om ni inte tycker det är för jobbigt vill säga. Jag tar gärna emot era resultat och lägger till dom här.


  Kram på er!

  Angel

  ANNONS
  Av Angel - 28 februari 2008 07:39


  Idag när jag loggade in så var det en hel drös med kommentarer som väntade och ni alla hoppades på att jag mådde bättre. Bara det gjorde att det kändes lättare.

  Tack - ni är jätterara allihopa!


  Jag är på jobbet idag, ingen yrsel eller illamående men har kvar en lätt huvudvärk efter gårdens äventyr. Jag gick till jobbet för att härifrån har jag det mycket närmare till akuten (och jag får hjälp) ifall ett nytt anfall skulle komma.

  Tack och kram till er alla!


  Angel  ANNONS
  Av Angel - 28 februari 2008 07:30


  Frukost: Skepparhalva med skinka + kaffemjölk = 3 points

  Mellis: 1 banan = 1,5 points

  Lunch: Kyckling m potatis = 5 points

  Mellis: 1 knäckebröd = 0,5

  Middag: Köttfärssås o spagetti = 7 points

  Mellis: Sandwich = 3 points


  Totalt dagens points: 20 av 20


  Sparade points: 3

  Aktivitetspoints: 6+2 =8


  Av Angel - 27 februari 2008 18:43


  Strax innan lunch så började det gunga under fötterna på mig, det kändes som om jag var på väg med Ålandsbåten på en kryssning. Kort därefter så började det också snurra något otroligt och jag började må illa. Mina kollegor fixade så att jag kom till akuten. Där tog dom en massa prover men hittade inget fel, då skulle jag träffa en ÖNH-doktor som skulle kolla om jag hade fått någon infektion på balanssinnet. Fick vänta i 2 timmar på denne doktorn som visade sig vara en trevlig kvinna. Men hon kunde inte hitta något heller. Under denna väntan så försvann illamåendet och yrsel och ersattes av en huvudvärk istället som jag har fortfarande. Från halv 12 till 4 var jag på akuten och blev inge klokare av det. Under all väntan gick allt över och de kunde inte hitta något fel eller vad som orsakade det hela.

  Det värsta var ju att min lunch fick jag när kom hem vid halv 5, så pointsmässigt blir det helt tokigt, har massor av points kvar att äta men känner inte för det. Och några steg nära 10.000 har det inte heller blivit, men det är sånt som händer. Får försöka kompensera det när jag mår bättre, för denna pärs har tagit på krafterna, vill bara sova.

  Hoppas att ni mår bättre.


  Angel

  Av Angel - 27 februari 2008 07:44

  Så här ser topp 10 ut för dag 2:


 • 32966 - Jennie H.
 • 30609 - Lovisa W
 • 29341 - Angel
 • 28012 - Camilla T.
 • 27930 - Marie Hj.
 • 27651 - Linruz L.
 • 26992 - Carina E.
 • 21100 - Friand
 • 20725 - Anna C
 • 20389 - Jullan
 • Har ännu inte fått svaret från Promenix om hur jag ska kunna (och om jag kan) se allas resultat. Bra jobbat allihopa - även dom vi inte kan se resultat på - för alla gör sitt bästa. Idag känns det i benen och höfterna på mig så det blir väl inte lika många steg idag som igår. 

 • Angel

  Av Angel - 27 februari 2008 07:40


  Frukost: Skepparhalva med skinka + kaffemjölk = 3 points

  Mellis: 1 knäcke = 0,5 points

  Lunch: Kyckling m potatis = 5 points

  Mellis: 2 points bar + 1 banan = 3,5 points

  Middag: 1 ostsmörgås = 3,5 points

  Mellis: 4 knäckebröd = 2 points


  Totalt dagens points: 17 av 20


  Aktivitetspoints: 5+1 = 6

  Av Angel - 26 februari 2008 21:49


  Idag var det svårt att äta upp mina points, är helt enkelt inte hungrig. Nu pressar jag i mig en banan och har ändå 3 points kvar. Det känns fel att proppa i mig något onyttigt bara för att bli av med pointsen, så dom får vara kvar.


  Var lite ute och surfade runt och hamnade hos Anna och hennes receptsamling (http://annasrecept.wordpress.com/). Den tjejen har nu varit så duktig och lagt in så många recept som 800 stycken ! Helt otroligt tycker jag i alla fall. Jag är jätteglad för att det finns tjejer som hon och att de orkar lägga ut en massa recept.


  Nu så åker stegräknaren av för idag. Det blev hela 18.232 steg idag. Dessa steg motsvarar 12.03 kilometer.  Det är mitt bästa resultat sedan jag började med stegräknaren. Jätteglad, men det känns lite i benen...hihi.


  Ha det så gott så ser vi imorn igen!


  Av Angel - 26 februari 2008 20:14


  Idag så vaknade jag lite tidigare än vanligt, eller rättare sagt jag kom fortare ur sängen, jag är en sådan där som snoozar min väckarklocka om och om igen. Det innebar att jag tog en längre väg till jobbet. Det var uppehåll just då så jag hade tur. Lika stor tur hade jag under min lunchpromenad, då var det också uppehåll. Men när jag var på väg hem så hade det börja småregna igen. Men jag hade bestämt mig att vädrets makter skulle inte få stoppa mig. Upp med paraplyt och med envisa steg gick jag en dubbelt så lång väg hem.

  Jag måste ha sett rolig ut, alla "normala" människor skyndade sig hem och undan regnet men inte jag...hihi. Det var någon på jobbet som sa att det kanske skulle snöa till helgen, ja jag skulle då inte bli förvånad alls. Hoppas då bara att det inte blåser och yrar med snö så att man inte kan gå ut och gå. Hmm...har man börjat bli en promenad freak?


  När det gäller stegracet så tycker jag vi är JÄTTEDUKTIGA allihopa. Tyvärr kan jag bara se dom 10 bästa resultaten. Jag har kontaktat Promenix supporten om detta men kommer nu i skrivande stund inte åt min msn, så jag kan inte se om jag har fått något svar. Jag vet inte hur det är med er, men jag vill gärna se allas resultat. Jag får återkomma angående detta.

  Jo, sedan var det detta också: målet är ju att vi ska gå 10.000 steg, men om vi går mindre eller mer så är det bara att skriva upp det i alla fall. Hoppa inte över med att skriva bara för att man har gått t.ex  5000 för att man inte har kunnat eller varit sjuk. Tänk på att alla steg räknas.


  Ska nu kila runt bland era bloggar. Ha det så gott och glöm inte att skriva in era uppnådda steg på promenix.


  Ha en mysig kväll

  Angel


  Presentation

  Omröstning

  Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
   Ost
   Skinka
   Korv
   Leverpastej
   Kaviar
   Marmelad
   Bara matfett
   Inget alls

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
          1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29
  <<< Februari 2008 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
  Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se