Alla inlägg under februari 2008

Av Angel - 26 februari 2008 07:24


Det är helt fantastiskt! Igår så registrerade 10 st av 19 anmälda sina resultat på Promenix. Så här ser det ut just nu:


 • 19050 - Sus i dus
 • 18782 - Lovisa W
 • 18200 - Jennie H
 • 15776 - Camilla T.
 • 15196 - Linruz
 • 13925 - Marie Hj.
 • 13374 - Jullan
 • 11109 - Angel
 • 11075 - Friand
 • 11067 - Carina E.

 • Det är helt fantastiskt. Alla klarade 10.000 gränsen och jag blir så glad. Nu vet jag att några av er är sjuka och säkert inte orkade gå igår, men kom igång när ni känner er bättre. Racet pågår till 30:e mars så det är bara att haka på när ni känner för det. Vissa dagar kommer det att gå bättre och vissa sämre. Jag kommer säker att få problem på helgerna, men jag ska göra mitt bästa för att nå 10.000 då också.


  Har upptäckt att jag bara kan se dom 10 bästa resultaten i Promenix, och det är synd, har kontaktat deras support om hur jag ska gå till väga för att se allas resultat. Jag återkommer med det.


  Angel

  ANNONS
  Av Angel - 26 februari 2008 07:21


  Frukost: Skepparhalva med skinka + kaffemjölk = 3 points

  Mellis:

  Lunch: Korvpytt m VV korv = 4 points

  Mellis: Vaniljyoghurt med kanel = 2 points

  Middag: Kycklingfile m klyftpotatis + vitlökssås + tomatsallad m fetaost= 6,5

  Mellis: 1 banan = 1,5 points


  Totalt dagens points: 17 av 20


  Aktivitetspoints: 2+2 = 4 + 1 (luncpromenad) = 5

  ANNONS
  Av Angel - 25 februari 2008 21:13


  Äntligen så är måndag över, är faktiskt inte alls förtjust i måndagar, så jag är glad att imorgon är en ny dag. Hur har det gått idag då?

  Jo det har gått faktiskt bra tycker jag. Efter jobbet så gick jag en liten omväg för att få mera steg. Jag hade gått en ännu längre omväg om det inte hade blåst så förbannat. Men, men, stegmätaren är nu avtagen och den slutar räkna på 11.109 idag. Jag är supernöjd då målet var 10.000 steg. Nu i skrivande stund så hade alla inte registrerat sina steg i Promenix,så jag får rapportera imorgon hur det har gått första dagen. Men jag tror att alla är nöjda och belåtna och gjorde så gott de kunde. Tänk på att det viktigaste med detta race är att vi rör på oss och förbränner fett!  Bravo till er alla!


  Med maten och pointsberäknandet har det också gått bra. Ska nu äta upp mina sista points med en liten knäckemacka och titta på "Mannen som kan prata med hundar". Tycker att det programmet är mycket intressant och lärorikt.


  Ha en trevlig kväll så syns vi imorgon.

  Av Angel - 25 februari 2008 13:16


  Stegräknaren visar just nu endast 5.326 och klockan är kvart över ett. Det innebär att jag absolut måste gå en promenad efter jobbet, annars kommer jag aldrig upp till 10.000 steg.


  Hur går det för er?


  Angel

  Av Angel - 25 februari 2008 08:04


  Då börjar min 9:e vecka med viktväktarna och man kan tycka att mina resultat inte är så värst bra. 2,7 kilo på 8 veckor, det är en genomsnitt på ca 300 gram i veckan. Skitdåligt måste jag själv få säga.


  MEN! Jag ska ta det goda rådet som Louice säger i sin blogg. Ta en dag i taget och se det goda i det hela. Då blir ju 2,7 kilo inte dåligt helt plötsligt. Det är cirka 11 smörpaket ā 250 g eller cirka 5 ā 500 g:

  Och det  minsann är inte alls lite. Vem vill gå och släpa på det? Så en dag i sänder och försöka göra sitt bästa av dagen. Det blir mina mål för denna vecka (samt att nå 10.000 steg förstås). När jag jobbar så är det lättare än när man kommer hem och är trött. Då är det lätt att ge efter, men ska försöka kämpa emot.


  Idag börjar även stegracet och jag hoppas att ni inte har glömt att sätta på era stegräknare. Jag har då inte gjort det och ska verkligen gå omvägar för att få upp stegantalet ... hi hi... måste ju komma upp i 10.000 steg. Lycka till allihopa som börjar idag!


  Angel

  Av Angel - 25 februari 2008 08:02


  Frukost: Linfröfralla med skinka + kaffemjölk= 3 points

  Mellis:

  Lunch: Skinkschnitzel med ris+ champinjonsås= 6,5 points

  Mellis: 1 knäckebröd med thé = 0,5 points

  Middag: Bönsoppa m brödbit + tomatsallad med fetaost = 7,5 points

  Mellis: 1 apelsin + 3 knäckebröd = 1,5 points


  Totalt dagens points: 19 av 20


  Aktivitetspoints: 2

  Av Angel - 24 februari 2008 18:50


  Halloj allihopa, hoppas helgen varit fin och att ni har njutit av den. Tyvärr är den snart slut. Mina barn har sportlov nästa vecka och jag avundas dom verkligen, skulle gärna stanna hemma om jag fick.

  Imorgon så börjar stegracet . Än finns det tid att anmäla sig om ni vill vara med. Jag var precis och tittade i Premenix vilka som hade anmält sig och nu är vi 19 stycken:

  Camilla

  BeaTris

  Marie Hj.

  Sus i dus

  Cecilia O.

  Sophie

  Carina E.

  Friand

  Nenny

  Jullan

  Anna C.

  Malin T.

  Jennie (Sockerpinglan)

  Lindha C.

  Lisa A.

  Linda J.

  Linruz

  Anna L.

  och jag naturligtvis.


  För att klargöra "reglerna" så kom vi överens att gå minst 10.000 steg om dagen, måndag till söndag fram till den 30:e mars. Om man kör någon annan aktivitet så tar man av sig stegräknaren eller omvandlar dem till steg. Alla rapporterar sina steg i Promenix och jag kan skriva några ord om det här om ni så vill.

  Lycka nu till allihopa och så kör vi igång imorgon!

  Annars har dagen försvunnit snabbt för mig. Har inte rört på mig mycket alls. Annars har jag "straffat" mig själv idag och ätit soppa gjord på vita bönor för att skärpa till mig. Det var faktiskt helt okej, magen har klarat av det bra (haha). Men imorgon börjar jag med vanlig mat igen.


  Angel

  Av Angel - 24 februari 2008 12:53

  Frukost: Havregrynsgröt + kaffemjölk = 4

  Mellis= 1 apelsin = 0 points

  Lunch: Bönsoppa med baguette= 6 points

  Mellis: 1 bit Dark Milk = 1,5 points

  Middag: Bönsoppa med majsbröd = 7 points

  Mellis: 2 knäckebröd = 1 points


  Totalt dagens points: 19,5 av 20

  Presentation

  Omröstning

  Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
   Ost
   Skinka
   Korv
   Leverpastej
   Kaviar
   Marmelad
   Bara matfett
   Inget alls

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
          1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29
  <<< Februari 2008 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
  Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se