Alla inlägg under februari 2008

Av Angel - 18 februari 2008 19:32


Nya frågor har dykt upp angående stegracet, en från Trollpackan som undrar hur länge vi ska hålla på med detta. Enligt min mening så får var och en själv bestämma hur länge den vill vara med, eftersom man ska ju röra på sig varje dag oavsett om man kör en race eller inte. Men skriv vad ni tycker.


En annan fråga är hur vi ska göra om man gör andra aktiviteter vid sidan om, typ aerobics eller så. Louice har nämligen rätt i sin kommentar (se "Anmälningar till stegracet"). Ska vi ta av oss stegräknaren eller omvandla det räknaren säger? För min del är det ingen risk att något sådant händer (så lat som jag är) men jag vet att några av er är jätteduktiga och går på en massa andra aktiviteter.


Annars kan jag säga att min lediga dag har varit suverän. Har njutit av fulla drag - latat mig till max och det har även slinkit ner lite chips (jag slår mig själv på fingrarna), det fanns lite kvar från barnen. Har testat min nya symaskin och lagt upp ett par nya byxor (ehmm, som jag köpte i somras).


Vill så gärna vara ledig några dagar till, men men livet är hård, det är bara att pallra sig till jobbet imorgon.


Kramar Angel

ANNONS
Av Angel - 18 februari 2008 12:04


Dessa har anmält sig till Stegracet:


Jullan

Marie Hj.

Camilla

Linruz

Nenny

BeaTris

Cee

Friand


Är det någon jag har missat? Anmälningar tas emot fram till på söndag.


Detta är bestämt:


Minst 10.000 steg att gå varje dag (helger också). Alla går så gott dom kan och rapporterar daligen här på min blogg (under kategorin Stegracet).


Vitsen är nu att vi alla ska röra på oss mera. Som BeaTris nämnde så kommer hon ha det svårt att gå när hon har barnen hos sig, men jag tycker det är helt okej. Själv undrar jag hur jag ska klara gå 10.000 steg på helgerna...är en riktig latmask då!


Ska vi säga att vi börjar på måndag? Då borde Linruz ha fått sin stegmätare och folk hinner anmäla sig.


Angel

ANNONS
Av Angel - 18 februari 2008 10:03

Frukost: Havregrynsgröt + kaffemjölk = 4 points

Mellis:

Lunch: Kasslersalald + bröd = 5 points

Mellis:

Middag: Köttgryta med kokt potatis= 5 points

Mellis: Chips = 4 points  Smörgås =  pointsTotalt dagens points: 20 av 20Sparade:

Aktivitetspoints: 0

Av Angel - 17 februari 2008 18:08


Var idag i solskenet och promenerade i cirka 1 timme. Och jag kan inte tro att det är sant men jag reagerade på pollen! Det är ju för 17 bara mitten av februari! Klimatförändringen blir bara tydligare och tydligare. Dags att börja käka pollenpiller redan nu för jag tittade på björken och några andra träd, och visst det hade redan börja "blomma" eller vad det nu heter.


Angående stegracet:


Så avvaktar vi i några dagar till så att Linzrus får sin stegräknare och om det är några till som vill hänga på.

Är alla med på att vi går 10.000 steg om dagen? Även lördag och söndag? Jag är först med att erkänna att det kanske spricker för mig för jag vill så gärna njuta när helgen kommer. Ska ni rapportera in varje dag här på min blogg? Jag kan göra en ny kategori som heter "Stegrace" eller har ni något bättre och roligare namn?


Jag är ledig imorgon, jippi ! Ska bli skönt att få ta det lugnt när andra stressar till jobbet.


Kram på er alla / Angel

Av Angel - 17 februari 2008 11:16


Frukost: Havregrynsgröt + kaffemjölk = 4 points

Mellis:

Lunch: Makaroner + köttfärssås = 6 points

Mellis:

Middag: Kassler o potatisgratäng = 8 points

Mellis: popcorn = 2 points


Totalt dagens points: 20 av 20


Sparade: 1,5

Aktivitetspoints: 9 + 2 = 11 points


Av Angel - 16 februari 2008 16:17


Som jag tidigare har nämnt så har jag funderat på att köra en stegrace. Nu undrar jag hur många skulle vara intresserade? Hur många steg skulle vara rimligt att börja med? Ska det redovisas varje dag? Ska vi stega varje dag eller bara vardagar? Frågorna är många som ni ser, så skriv vad ni tycker och om ni vill vara med.


Angel

Av Angel - 16 februari 2008 15:48


Idag har jag hunnit med massor, bland annat baka. Barnen var jättesugna på lite chokladmuffins, så dom fick det och min käreste fick en sockerkaka med rivnet äpple och kanel i. Jag tog en liten bit av sockerkakan och det var smaskens. Det var ju så länge sedan man åt något sådant. Jag har ju points så att det räcker mer än väl idag.


Ha en trevlig lördag!


Angel

Av Angel - 16 februari 2008 12:08


Frukost: Havregrynsgröt + kaffemjölk = 4 points

Mellis: 1 apelsin + 1 smörgås + 1 bit sockerkaka = 5 points

Lunch: Kyckling med klyftpotatis = 5 points

Mellis: 1/2 apelsin

Middag: kycklingklubba m skinn (japp ni läste rätt) + potatis = 8 points

Mellis:


Totalt dagens points: 20 av 20 points


Sparade points = 3,5-2 = 1,5

Aktivitetspoints = 9

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se