Alla inlägg under februari 2008

Av Angel - 12 februari 2008 07:48


Frukost: Linfröfralla med skinka + kaffemjölk = 3 points

Mellis: Knäckebröd= 0,5 points

Lunch: Snabburgare + pitabröd m sallad = 4,5

Mellis: 1 päron = 0 points

Middag: Kyckling o potatissoppa med vitlöksbaguette = 7 points

Mellis: 1 mandarin + 2 rågkakor m skinka = 3 points


Totalt dagens points: 18 av 20 points


Aktivitets points: 1+2 = 3

ANNONS
Av Angel - 11 februari 2008 07:53


Hur gick det med förra veckan mål då? Jo så här:


  • äta upp alla mina points
  • dricka mera vatten
  • äta minst en frukt om dagen
  • spara endast motions points
  • komma upp i minst 10.000 steg 3 ggr

Jag klarade alla förutom detta att äta minst en frukt per dag. 4 dagar åt jag inte en enda frukt! Dåligt dåligt dåligt!


Här kommer veckans mål:


  • äta minst 1 frukt om dagen
  • äta upp alla mina points
  • komma upp i minst 10.000 steg 2 ggr
  • prova ett nytt recept

Det är bara att köra på!

ANNONS
Av Angel - 11 februari 2008 07:46


Redan på vecka 7!! Som jag har nämnt tidigare så känns det som om tiden bara flyger iväg just nu. Vart har alla dessa 7 veckor med VV tagit vägen? Det känns mera som om jag bara har viktväktat 1 månad. Så det är ju bra. Visst, det har inte gått neråt alla veckor men jag ser det inte som ett misslyckande för det. Jag har inte ännu gått upp någon vecka och det är toppen. Att viktväkta gör ju en mera målmedveten och inriktad på att äta rätt, så bara det är ju jättebra för kropp och själ. Jag blir tyvärr lite för fixerad vad vågen säger. Jag ser ju att ansiktet har inte kvar den lilla påbörjade dubbelhakan (japp, den var på väg) och jag känner på byxorna i midjan och låren att det inte stramar längre. Så visst har det gett resultat. Och det är bara att fortsätta.


Kramar Angel 


Av Angel - 11 februari 2008 07:42


Frukost: Fralla med skinka + kaffemjölk=3 points

Mellis: the

Lunch: Kyckling m couscous= 4,5

Mellis:

Middag: Köttfärsfylld paprika + bröd = 8 points

Mellis: Smörgås med ost + skinka = 4,5 points


Totalt dagens points: 20 av 20


Aktivitetspoints: 1 (fick skjuts hem)

Av Angel - 10 februari 2008 21:51


Var har helgen tagit vägen? Det känns som om det var fredag kväll igår och inte lördag.

Jaha, då var det alltså en ny vecka framför en imorgon. Och måndag igen... Jag vet inte hur det är med er men jag är inte så förtjust i måndagar. Det är väl för att det är första dagen efter en helg och man får inte vara ledig längre. Fast nästa måndag har jag faktiskt tagit ledigt, men jag kommer att gå upp tidigt som vanligt för barnen ska iväg till skolan.

Idag så hjälpte jag min dotter att fixa sin ansökan till gymnasiet. Jag kan inte fatta att hon har redan blivit så stor. Grabben min blir myndig snart och jag har inte ens fyllt 40! Jösses, tiden går verkligen fort!

När det gäller ätandet och viktväktandet så har det gått bra denna helg. Jag har hållit mig inom ramarna. Idag så var vi och köpte en ny symaskin och dom andra i familjen fick MCDonald's. Jag ville inte slösa mina points på det utan fick nöja mig med kyckling och couscous. Men jag var riktigt sugen på El Maco men avstod. Duktigt va?

Nej nu ska jag kolla in era bloggar och sedan hoppa i sängs.

Natti natti / Angel

Av Angel - 10 februari 2008 09:42


Frukost: Havregrynsgröt + kaffemjölk = 3 points

Mellis: 1 pirog = 5 points

Lunch: Kyckling + couscous = 5 points

Mellis: salta pinnar = 2 points

Middag: Smörgås = 4 points

Mellis:


Totalt dagens points: 19 av 20


Aktivitetspoints: 12

Av Angel - 9 februari 2008 19:28


Ett meddelande till Josephine Sk som lämnade en kommentar:


Försökte lämna en kommentar i din viktblogg men den krävde att man hade ett google-konto. Så här kommer mitt svar:


Först vill jag tacka för ditt besök och för din kommentar.


Och visst är jag ärlig, jag har bara själv att förlora om jag inte skulle vara det. För en sak har jag märkt...och det är att man lättast ljuger för sig själv. Hur har jag annars gått upp i vikt? Jo, jag har hittat på ursäkter och "ljugit" att visst kan jag ta den där chipspåsen och äta upp den, imorgon så får jag gå bort den osv osv... och aldrig gör man som man säger. Ena dagen efter den andra och så vips så har man gått upp 10 kilo. Så jag måste vara ärlig, först och främst mot mig själv och sedan mot andra medmänniskor.


Lycka till med din viktminskning och välkommen in i gänget om viktbloggning.


Angel

Av Angel - 9 februari 2008 18:06


Jag kan verkligen rekommendera "Fina filégrytan". Alla i familjen tyckte den var god. Jag följde inte receptet slaviskt och uteslöt marinerade vitlöksklyftor. Gjorde även allt i en traktörpanna och slapp på så sätt disk. Till detta serverade jag ugnstekta potatisklyftor istället för potatiskroketter som receptet ger tips om. Jag kan även tänka mig att servera bandspagetti till denna rätt eller enkel god kokt potatis. Tyvärr så glömde jag ta bild, det får bli nästa gång.

Till efterrätt så blev det 100 g glass (Carte d'or Light Vaniljglass) och det var gott som ett avslut. 


Trevlig kväll. / Angel

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se