Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Redan kväll!

Av Angel - 13 mars 2008 21:13

Hela dagen har gått i turbofart. Vad har jag hunnit göra? Har ingen aning faktiskt om jag ska vara ärlig. Det känns som om dagen har bara försvunnit.


Jag har i alla fall tänkt lite över min vikt och min viktnedgång. Som jag nämnde tidigare så är motivationen inte på topp alls. Men jag känner fortfarande att om jag inte skriver ner i checklistan vad jag äter så kommer det bara att rusa iväg uppåt. Det vill jag inte. Jag har inte kämpat dessa veckor för ingenting. Så jag ska fortsätta försöka ta en dag i taget och göra det bästa av den. Försöka äta rätt och måttligt samtidigt som jag ska röra på mig med mina promenader.


Imorgon är det min viktdag och jag känner det som om jag har gått upp. Det beror säkert på förra veckans slarv när jag var sjuk och det att Faster Rosa är här på besök. Inget skoj alls, men jag får ta tjuren i hornen och försöka sedan göra det bästa av det.


Ledsen att ni måste läsa mitt eviga tjat om detta, men jag är ett hopplöst fall.


 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

13 mars 2008 21:43

Det är ingen fara, det är ju så det är. Motivationen går upp & den går ner & bloggen är ju till att ventilera sig i. Jag ska hålla tummarna för ett minus imorron, för även om det inte känns så kanske det lurar ett bakom hörnet :)

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
Sus i dus en desperat lyxhustru!

Sus i dus en desperat lyxhustru!

13 mars 2008 22:31

Precis så har jag det nu också men jag har fuskat med att fylla i men jag har ätit rätt normalt ändå och får nu ta och skärpa mig! Luften gick ur när jag blev så sjuk och liggande i en vecka...

/Sus

http://sus68.blogg.se

 
camilla

camilla

13 mars 2008 23:41

Tjata på du det gör ingenting....jag "lyssnar"så gärna så...=)
Ibland måste man få skriva av sig man mår faktiskt lite bättre då.
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Marie. Hj

Marie. Hj

13 mars 2008 23:54

Du är inte ett hopplöst fall. Du är inte mer än mänsklig. Jag har oxå mina upp och ner-gångar. Fortsätt som du sa, skriv checklistan ändå. Och bara för att du ska in på operation så är det ju inte kört.Det är ju faktiskt bara max 2 dagar som kan gå lite galet. Det är ju bara att fortsätta tänket när du väl är hemma igen. Och du, får gnälla hur mycket du vill, för oavsett om det är gnäll eller gnissel så är vi många här som stöttar. Det är bara bra att ibland få skriva av sig all frustration. Det hjälper faktiskt...
Kram på dig! och Angel ge inte upp nu för vi behöver dig lika mycket som du behöver oss!

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
Nenny

Nenny

14 mars 2008 08:29

Nu kan man se alla deltagare på promenix. Jag låg inte så bra till som jag trodde. Mina steg på min sida är ju sen jag registrerade mig. Tävlingen började ju senare. Haha. Men men. Det sporrar bara mer.

Du är absolut inget hopplöst fall. Alla har vi upp-, och nergångar. Det är nåt man får lära sig leva med. Men vi finns här o stöttar dig hela vägen in i mål!!!
Heja heja heja heja

Ha en skön helg!!
Kram

http://nenny.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se