Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Vikten

Av Angel - 14 mars 2008 08:51


Japp, jag hade rätt! Jag har gått upp och det är inte lite det. Min stjärna försvann lika fort som den kom tyvärr.


MEN eftersom ni är så underbart goa och är här och peppar mig för fullt så kämpar jag vidare. Ni anar inte hur mycket det betyder att ni skriver era peppkommentarer. Hade ni inte varit här och skrivit så hade jag gett upp för länge länge sedan. Jag känner att denna viktkamp går inte alls lika lätt som dom tidigare och jag kan inte riktigt förstå varför. Det är även därför jag börjar fuska mera och mera för jag känner att det spelar ingen roll om jag är duktig eller ej, jag går inte ner för det. Jag vet, det är fel av mig att tänka så, för hade jag inte tänkt på vad jag stoppar i mig, då hade jag väl varit 5 kilo tyngre vid det här laget.


Så TACK för all pepp mina vänner! Ni är guld värda!Angel

 
ANNONS
 
camilla

camilla

14 mars 2008 13:06

Det är så lite så....=)
Ha en trevlig helg.
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se