Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Idag = operation

Av Angel - 18 mars 2008 07:12


Ja idag så händer det. Jag fick gå upp tidigt imorse för att få i mig lite mat och dryck då jag måste fasta 6 timmar innan operationen. Det blev havregrynsgröt och en smörgås med kaffe. Nu får jag inte dricka eller äta något alls innan operationen och den är 11.45 På kallelsen står det till och med att man ska räkna med en viss väntan...hur länge då? Jag tycker att det värsta är att inte få dricka vatten, för den stillar ändå lite hunger och för att inte tala om törst (börjar bli törstig redan nu). Jag är nu på jobbet och ska försöka jobba så länge jag kan för att hålla tankarna borta från mat och dryck. Tänk om jag hade varit hemma...det hade inte gått alls.

 
ANNONS
 
Louise

Louise

18 mars 2008 07:25

Usch.. Jag vet hur det känns.. :/
Jag hade ingen aning om att rökning räknas som att fasta.. Alltså att man inte får röka heller när man fastar.. Så det gjorde ju jag innan min operation.. Och därför fick jag vänta nån timme extra bara för det... Så tänk på det om du röker :)

http://rosaochfluff.blogg.se

 
camilla

camilla

18 mars 2008 07:55

Jag får önska dig lycka till idag då...=)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Annalee

Annalee

18 mars 2008 08:25

Hoppas det går bra på din operation. Det är inte kul att inte få äta eller dricka ens. I höstas gjorde jag en gall-operation, hade tur att det var operation på morgonen så jag slapp vänta så länge.
Ha det så bra!
Kram, A
ps. Vi åker till Florida o kommer hem igen den 31 mars. Jag har säkert möjlighet att kolla lite mail och läsa lite bloggar så jag kan skriva lite här.

http://aleelin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cee

18 mars 2008 15:26

forhåppniingasvis är du klar med din OP nu. Och jag hoppas det gick bra.. kram till dig fråb Cee

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se