Alla inlägg under mars 2008

Av Angel - 20 mars 2008 07:11

Frukost: Havregrynsgröt m smörgås = 5 points

Mellis: 1 smörgås = 1 points

Lunch: VV korv med couscous = 4, 5 points

Mellis:

Middag:Korv o spagetti= 7,5

Mellis: Popcorn = 2


Totalt dagens points: 20 av 20

ANNONS
Av Angel - 19 mars 2008 12:36

Ena stunden så vräker snön ner och i andra så skiner solen så att det gör ont i ögonen. Kan den inte bestämma sig?

ANNONS
Av Angel - 19 mars 2008 07:02


Jag har varit runt bland era bloggar och kikat lite och många är oroliga nu inför påsken. Det fick mig att fundera. Hur ska jag göra under påsken? Jag är inte så godistokig så det stör mig inte. Snacks ska vi inte ha under påsken, för det slinker ner utan att jag ens tänker på det. När det gäller maten så ska vi ha påskskinka, magert och bra. Annars blir det nog en god kaka också, beror helt på hur armen känns och om jag orkar baka.

Jag kommer i alla fall fortsätta räkna pointsen så gott det går och försöka röra på mig som vanligt. Min första tanke var naturligtvis att inte räkna, men vem vinner på det? Inte jag i alla fall. Så att räkna och hålla koll på matintagen gäller fortfarande. Jag ska ta en dag i sänder, precis som vanligt och försöka göra det bästa av det.

Av Angel - 19 mars 2008 06:11


Tack för era kommentarer angående min operation. Som ni märker så överlevde jag den (hihi) och stiften är borta. Jag kommer att vara hemma resten av arbetsveckan för att ta det lite lungt med armen. Men jag märker redan nu att det är inte alls som förra gången och det är skönt det. Jag har inte lika ont och det är naturligt för då var ju armbågen bruten också. Funderar på om jag ska våga mig ut på en liten promenad sedan men är osäker. Är rädd att jag är lite ur balans fortfarande efter narkosen och att det ska vara halt ute. Vill inte halka och ramla på armbågen, det skulle göra helvetes ont.

Annars så fortsätter jag som vanligt, checklistan är uppe för idag och stegräknaren är på.


Ha en bra dag!

Av Angel - 19 mars 2008 06:10


Frukost: Havregrynsgröt m äggsmörgås = 6 points

Mellis:

Lunch: Köttbullssallad m bröd = 6 points

Mellis:

Middag: Tandoorikyckling m couscous = 4,5 points

Mellis: Vaniljyoghurt m lite flingor = 3 points


Totalt points: 19,5 av 20

Av Angel - 18 mars 2008 10:22


Det går mycket bättre än väntat måste jag säga. Nu är det 1 timme och 30 minuter kvar innan det är dags. Magen har börjat kurra lite granna med jag är inte vrålhungrig så att säga. Jag är förvånad att jag inte är mera törstig än vad jag är, jag menar vid denna tidpunkt så hade jag vanligtvis fått i mig cirka en liter vatten redan.

Däremot så börjar nervositeten sätta igång, men det är väl bara normalt, eller hur?


Sköt om er och va försiktiga i halkan!


Angel

Av Angel - 18 mars 2008 07:12


Ja idag så händer det. Jag fick gå upp tidigt imorse för att få i mig lite mat och dryck då jag måste fasta 6 timmar innan operationen. Det blev havregrynsgröt och en smörgås med kaffe. Nu får jag inte dricka eller äta något alls innan operationen och den är 11.45 På kallelsen står det till och med att man ska räkna med en viss väntan...hur länge då? Jag tycker att det värsta är att inte få dricka vatten, för den stillar ändå lite hunger och för att inte tala om törst (börjar bli törstig redan nu). Jag är nu på jobbet och ska försöka jobba så länge jag kan för att hålla tankarna borta från mat och dryck. Tänk om jag hade varit hemma...det hade inte gått alls.

Av Angel - 17 mars 2008 21:32

Då var det dags att förbereda sig inför morgondagens operation. Har fått köpa speciella tvättsvampar (Descutan) för desinfektion. Måste använda den nu på kvällen och imorgon bitti. Jag måste även fasta från klockan 6 imorgon så jag måste upp tidigt för att hinna äta.


Ni får ha det så gott ikväll och sköt om er....

 Angel

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se