Alla inlägg under mars 2008

Av Angel - 17 mars 2008 12:03


Nu är jag mätt och belåten.  Jag gick in på en nytt ställe och provade deras kycklingsallad och blev otroligt förvånad hur fin kycklingfilén var. Mör och saftig och jättefin bit. Annars så är jag lite tveksam att köpa kycklingsallad då man kan få jättedåliga och äckliga bitar. Så nu är jag mätt och belåten och kommer absolut köpa salladen igen hos dem.


ANNONS
Av Angel - 17 mars 2008 11:07


Jag är nu jättehungrig och ska strax iväg och handla något att äta. Hade tyvärr inga rester från igår och jag orkade inte göra något extra. Har ingen aning vad det blir men det lutar mot någon god sallad.ANNONS
Av Angel - 17 mars 2008 08:15


Då är vi inne i vecka 12. Visst går tiden fort? Fattar inte vart den har tagit vägen. Men dom säger att ju äldre man blir desto fortare går tiden, vilket då innebär att jag börjar bli gammal...huh, jag är inte ens 40!


Checklistan är uppe igen. Har haft en liten paus från den under helgen och det har gått ganska bra faktiskt. I lördags så vägde jag mig på skoj och då hade jag gått ner 300 g, när jag vägde mig igen imorse så hade jag gått upp 500 g...Vad är det som händer undrar jag? Jag har ätit bra och inget onyttigt direkt. Nu ska jag inte väga mig alls tills på fredag. Fast jag har varit inne på att sluta väga mig ett tag (alldeles för deprimerande) utan mäta mig istället. Det ska jag i alla fall göra nu vid månadsskiftet.


Stegracet uppdaterar jag inte idag för att jag vill inte vara tjatig.


Ha en trevlig måndag!

Av Angel - 17 mars 2008 08:14


Frukost: Smörgås m skinka + kaffemjölk = 3 points

Mellis: 1 kiwi = 0 points

Lunch: Kycklingssallad m börd = 5 points

Mellis: salta pinnar = 2

Middag: Pasta med kassler o vitlökssås = 7 points

Mellis:


Totalt dagens points: 18 av 20


Sparade points: 0

Aktivitetspoints: 2

Av Angel - 16 mars 2008 17:21


Jag var ute i härliga vårvädret och gick i en timme. Måste säga att det var underbart. Tyvärr så var det bara en sak som störde mig och det var allt skräp som fanns överallt. Det var allt möjligt skräp, typ ölburkar, tetrapak, macdonalds skräp, kaffemuggar, cigarettpaket, snusdosor, chipspåsar och gud vet mera. Det spelade ingen roll om det fanns en skräpkorg eller inte. Det var lika skräpigt nära en skräpkorg. Fortsätter det så här så kommer vi att gå runt i en massa avfall och skräp inom snar framtid. För vem vill gå runt och plocka upp detta? Lär man inte sina barn att inte skräpa ner? Och tänker man inte en liten uns på framtiden? Det är inte alls konstigt att ozonskicktet och klimatförändringen är som det är. Vi tar inte alls hand om det vi har. Tänk lite längre än vad näsan räcker!

Av Angel - 16 mars 2008 12:45

Jag vet att jag har rapporterat varje dag hur det går för oss som är med i Stegracet. Jag vet inte hur intressant det är för er andra, men det är en liten pusch för oss som är med. Jag kanske inte behöver rapportera det varje dag, eller vad tycker ni? Glöm inte att rösta om ni vill fortsätta med stegracet i april. Här kommer gårdagens resultat:


 • 303129 - Linda J
 • 281664 - Linruz
 • 269139 - Marie Hj.
 • 265721 - Camilla T.
 • 236793 - BeaTris
 • 223268 - Carina E
 • 202719 - Malin T.
 • 191942 - Lovisa W.
 • 179878 - Lisa A.
 • 173661 - Elin F.
 • 166289 - Angel
 • 159839 - Jullan
 • 129914 - Anna C.
 • 109458 - Jennie H.
 • 104787 - Nenny
 • 73369 - Sus i dus
 • 56206 - Friand
 • 54591 - Linda C
 • 42242 - Anna L.

 • Det är otroligt vad vi är duktiga, ELLER HUR?


  Av Angel - 15 mars 2008 15:49


  Då var promenaden avklarad och jag fick cirka 8000 steg. Det är ett toppenresultat för att vara mig och på en lördag! Vädret var inte alls det bästa, men jag klarade mig i alla fall för ösregnet som kom en stund efter det att jag hade kommit in. 

  Ska strax börja laga tacos och det ska bli så gott.

   


  Senare ikväll så blir det melodifestivalen som gäller. Har faktiskt inte hört alla låtar ännu, så det ska bli spännande. Min dotter vill ha något gott till Melodifestivalen och när jag frågade vad det innebär så var det Chokladbollar. Först hade jag tänkt prova Äkta havrebollar som Anna har i sin receptsamling, men jösses, den innehåller 300 g smör! Det blir det absolut inte. Jag gör vanliga hederliga Chokladbollar till henne och själv har jag lite popcorn och kanske ska jag öppna påsen med Pop Delight och prova dem. Många säger att den är god. Jag återkommer med besked om den.

   Angel

  Av Angel - 15 mars 2008 13:11


  Jag ska strax gå ut och ta mig en sväng och få upp lite stegantal, det har inte hunnit bli så många steg här hemma ännu. Har mest suttit o spelat på datorn.

  Idag har jag bestämt mig att jag inte ska räkna points men äta allt inom rimliga gränser. Till frukost blev det havrygrynsgröt (bra o nyttigt), tog  en liten smörgås som mellis precis och till ehm ... lunch/middag lite senare blir det tacos. När helgerna kommer så blir det lite oregelbundet med tiderna då vi äter. Vi vaknar ju så sent och då blir allt försenat. Att inte räkna idag blir en liten test, ska se om jag klarar det och hur pass bra.


  Nej, måste passa på coh gå ut nu medan det är uppehåll och någorlunda bra väder.


  Syns senare!

  Presentation

  Omröstning

  Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
   Ost
   Skinka
   Korv
   Leverpastej
   Kaviar
   Marmelad
   Bara matfett
   Inget alls

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
            1 2
  3 4 5 6 7 8
  9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22
  23
  24 25 26 27 28 29 30
  31
  <<< Mars 2008 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
  Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se