Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Ny vecka, nya tag

Av Angel - 14 april 2008 08:49


Så då var vi inne i vecka 16. Nya friska tag inför denna vecka så att den blir bra. Jag är på det hela nöjd med förra veckan och vill så gärna att denna vecka också ska bli bra. Varför är jag inte jättenöjd med förra veckan?


Jo, det blev inget fruktintag alls om jag minns rätt, så det måste jag bli bättre på denna vecka. Lite bättre planering och framförhållning vore också bra, så att man inte kommer hem lite småhungrig och undrar vad man ska laga till. Det kan räcka med att man planerar kvällen innan vad man ska äta dagen efter. Jag ska även försöka äta upp mina points så gott det går för jag tror att jag får tillräckligt med aktivitetspoints för att inte behöva spara av dom övriga.


Önskar er alla en bra och lyckad vecka!


Angel

 
ANNONS
 
Nenny

Nenny

14 april 2008 10:55

Jo planering är a och o i en lyckad viktminskning. Så man inte slänger ihop nåt onyttigt eller köper snabbmat när man blir hungrig.
Kram

http://nenny.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se