Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Engla

Av Angel - 14 april 2008 09:23

Imorse så såg jag på löpsedeln att mannen har erkänt att han har dödat lilla flickan Engla. Det finns inga ord som kan beskriva hur hemskt detta är och vilken stor sorg Englas familj nu måste känna. Mina tankar är hos henne och hennes familj...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carro

14 april 2008 11:44

Hej! Ville kommentera ett tidigare inlägg du skrivit, det heter " Jag har bestämt mig" Jag har likadana arbetskamrater! Som går på dieter som de aldrig kan hålla. Men jag måste hålla med om att jag Också tänker när jag håller på att viktväkta "SEN...sen när jag är klar ska jag" och det slutar alltid med att det är ngt jag ska äta och så. Jag får inte bort det tänket....det finns ju inget sen..jag måste alltid tänka på vad jag äter. Viktväktarna är mer livstilsförändring än ngt annat. Men man måste inse det och bli kompis med tanken att man aldrig mer kan äta som man gjort,trots att det var så gott. Jag har inte riktigt koll på det än. Tur jag har 20 kg kvar att vänja mig *snark* :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se