Alla inlägg under april 2008

Av Angel - 10 april 2008 07:30

Frukost: Smörgås + kaffemjölk = 3 p

Mellis: 1 morot = 0 p

Lunch: Snabburgare + pitabröd m sallad = 4,5

Mellis: Smörgås = 2 p

Middag: Grönsaksröra m kokt potatis o kyckling, fetost = 6 p

Mellis: 1 Dark Milk = 1,5 p


Totalt dagens points: 17av 20

ANNONS
Av Angel - 9 april 2008 09:09


Läste ett jättebra tips på VV's forum som jag tar och lägger till på min motivationslista på en gång. Nalle.Puh skriver att hon brukar lägga en guldtia för varje hekto hon går ner i en glasburk. Och det låter toppen tycker jag för då ser man hur duktig är. Ju mer guldhögen växer desto mera inspiration och motivation får man. Samma princip kan ju använda när man mäter sig. För varje centimeter så får man lägg in en guldtia också.

Jag ska plocka fram en glasburk direkt idag och lägga in lite guldmynt (så mycket jag har förtjänat förstås) på ett synligt ställe där jag ser det ofta. Köket kan vara ett bra ställe för när man blir sugen på något gott så ser man burken och förhoppningsvis, jag säger förhoppningsvis för man vet aldrig, så hindrar den en att äta något man inte ska. Frågan är nu när får man använda dessa pengar och till vad?


ANNONS
Av Angel - 9 april 2008 08:24


Jag börjar bli riktigt trött på vädret nu. Snö snö snö igen. Inte nog med det så ska det  blåsa hårt så att allt kommer rakt upp i ansiktet på en. FY! Jag vill ha vår och värme och det NU!

Av Angel - 9 april 2008 08:23

Frukost: Smörgås + kaffemjölk = 3 p

Mellis: 1 liten pralin = 1 p

Lunch: Sallad med kassler + bröd = 4 p

Mellis:

Middag: Korv m bröd + lite pommes = 8 p

Mellis:


Totalt dagens points: 16 av 20

Av Angel - 8 april 2008 20:46


När jag ändå var inne i stan så passade jag på att shoppa lite. Jag hittade 3 nya toppar. Provade ett par byxor som var jättesnygga, men det var dom absolut inte på mig...tyvärr. Så det blev inget av det. Men jag råkade gå förbi Body shop och det är livsfaligt för min del. Jag är sjukt förtjust i deras body butters. Jag har alltid lika svårt att välja vilken jag ska ha. Nu hade jag tur för de hade ett erbjudande där man kunde köpa 3 mindre burkar med 3 olika "smaker". Jag valde en med mango, oliv och coconut. Så ikväll ska det smörjas! Jag gick även med i deras kundklubb så jag fick på köpet lite grejer och en gratis make-up rådgivning vid ett annat tillfälle, man får boka tid. Ska bli intressant och se hur det blir.


Det gäller att planera. Jo, jag visste att jag skulle vara lite hungrig efter föreläsningen så jag hade med mig en banan och tur var det. För ni anar inte vad gott det luktade från alla håll och jag ville vara säker på att inte falla för någon frestelse medan jag var ute. Bananen hjälpte och jag höll ut till halv 8 då jag äntligen fick min middag - spagetti och köttfärssås och som ett litet bonus med riven ost. Mums vad gott det va!

Av Angel - 8 april 2008 11:11

Idag är det stressigt värre här på jobbet så jag ska vara kort. Ska strax iväg på lunch och sedan ska vi på en föreläsning inne i stan, så man har jobbat i rask fart nu på morgon för att hinna med så mycket som möjligt.

Jag kan även berätta att jag känner av i armarna och i axlarna efter gårdagens träning så det är toppen, armarna kanske kan bli lite fastare till sommaren, eller vad tror ni? Nej nu kallar min kyckling på mig... vi ses ikväll.

Av Angel - 8 april 2008 08:35

Frukost: Smörgås + kaffemjölk = 3 p

Mellis: 1 morot = 0

Lunch: Kyckling m pitabröd + sallad = 4 p

Mellis: 1 banan = 1,5 points

Middag: Spagetti m köttfarssås + riven ost = 9 points

Mellis:


Totalt dagens points: 17,5 p av 20

Av Angel - 7 april 2008 20:19


Jag har sagt det förr och jag säger det igen:


TACK för alla kommentarer och all pepp!

De betyder så oerhört mycket!Utan er så hade jag gett upp för länge, länge sedan!

Angel

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se