Alla inlägg under april 2008

Av Angel - 7 april 2008 20:03


Jag må vara tråkig men jag bara ÄLSKAR kyckling. Så det har blivit en hel av den varan idag. Först kycklingsallad till lunch (köpt) och sedan hade jag planerat kycklingsoppa till middag. Jag har även gjort lite kycklingsallad till lunch imorgon. Vitlöksmarinerad...hmm vet inte om det är bra med tanke på att jag äter den på jobbet, men så gott så gott. Kycklingsoppan var rätt så stark och het. Min son är rätt så trött på kyckling, tycker att vi äter alltför ofta det, men jag försöker variera så maten så mycket jag kan. Han däremot kan äta köttbullar varje dag utan att trötta på det... ;-D


Idag så började jag gå till sjukgymnasten igen. Hon tyckte att min armbåge såg jättefin ut. Så nu mina vänner, så har jag fått börja med att träna upp lite styrka i armarna. Det med hjälpa av ett gummiband så att man har motstånd hela tiden. Jag har fått börja med att träna armbågen, men även axlarna, övre delen av armen (både övre delen och dallret som finns under). Jag har tränat med den friska armen också, då jag hoppas att även den ska bli av med dallret och få fina muskler istället. Och armarna känns lite öma nu, men det är bara bra tycker jag.

Även en ny omröstning finns ute nu, rösta och tala om för mig vilket pålägg du har oftast. För mig är det skinka - magert och jag slipper räkna det om jag bara har 2 skivor.

Sedan kan jag tala om att 92,3 % längtar efter våren, så jag tycker att våren kan komma nu, så att vi slipper vänta på den! Eller hur?

ANNONS
Av Angel - 7 april 2008 08:44


Ja då var vi inne i vecka 15 och det är cirka 10 veckor kvar till midsommar. Idag börjar Midsommartåget för många av er tjejer och jag önskar er verkligen Lycka till. Jag hade gärna varit med om vågen hade uppfört sig som den ska, det vill säga visat normal nedgång. Som jag skrev i fredag så är det typ bara 2,5 kilo jag har gått ner sedan årets början och det är LITE! Men det positiva är ju att midjan har minskat med 7 cm och det är INTE lite. Men det får mig att undra varför det då inte syns mera på vågen...konstigt eller hur? För det har liksom inte förflyttat sig på något annat ställe eftersom jag mäter mig lite var stans på kroppen. Men där är anledningen till varför jag inte är med i Midsommartåget. Måttbandet visar inte heller resultat varje vecka utan tar lite längre tid på sig.


Jag skrev att 2,5 kilo är lite och visst låter det lite efter 3 månader men om jag skriver så här då..... att det är 5 stycken smörpaket ā 500 gr eller 10 x 250 gr paket, då blir det andra bullar eller vad säger ni?

 

Jag har minskat 10 stycken sådana här paket!EDIT: Svar till Trollpackan:


Vad jag är rädd för är att när jag ser alla andra rasa i vikt förutom jag så blir jag deppig och ger upp och lägger av med detta. Det känns redan så orättvist att det inte syns på vågen, för jag vill ner under 70 kilo och det nu! Jag kämpar på med det sista jag har av motivationen och försöker peppa mig själv hela tiden.

ANNONS
Av Angel - 7 april 2008 08:43

Frukost: Smörgås + kaffemjölk = 3,5 p

Mellis: 1 morot = 0 p

Lunch: Kycklingssallad = 4 p

Mellis: Salta pinnar = 2 p

Middag: Kycklingsoppa med nybakat bröd = 6 p

Mellis: VV drickyoghurt Bjönbär/Hallon = 3 p


Totalt dagens points: 18,5 av 20 p

Av Angel - 6 april 2008 20:57


Herregud vad tiden går. Jag har haft det fullt upp denna helg så det har inte blivit något bloggande för min del. Vi har storrensat här hemma. Så nu har vi bara källarn kvar. Hyresvärden kommer att renovera källaren så den måste tömmas. Den dagen den sorgen...


Hur har det gått med allt? Jag är rätt så nöjd med ätandet men motionen kunde ha varit bättre. Igår så blev det en hel del gående men jag hade stegräknaren fel så den räknade inte, lite surt men sånt är livet. Och idag har det tyvärr inte heller blivit några bra steg, men det blir nya tag imorgon.


Nu ska jag kika hur det har gått för er...

 


Av Angel - 6 april 2008 08:59

Frukost: Havregrynsgröt + kaffemjölk = 4 p

Mellis:

Lunch:Smörgås = 4 p

Mellis:

Middag: Lasagne = 10 p

Mellis:


Totalt dagens points: 18 av 20 p

Av Angel - 5 april 2008 15:30

Frukost: Havregrynsgröt + kaffemjölk = 4 p

Mellis: Smörgås = 3 p

Lunch: Cevapcici + kokt potatis= 7 p

Mellis: Popcorn = 4 p

Middag:

Mellis: glass = 2 points


Totalt dagens points: 20 av 20

Av Angel - 4 april 2008 08:23


Vågen kanske inte är min bästa vän idag men det är däremot måttbandet. Det är där man ser resultatet av all min kamp mot vikten. Kan ni tänka er att midjan har minskat med hela 7 cm sedan januari? Och låren 4 hela cm? Det känns ju på byxorna att jag har minskat i omfång. Jag tror även att vågen visar ett minus men jag är inte 100 % säker. Jag tror jag var närmare 72,6 eller 72,8 kg efter påsken. Så visst har det gett resultat. Nu är det bara att köra på vidare.


Linruz har en utmaning till er alla just angående vikten. Häng på "Midsommartåget" och gå ner i vikt till midsommar. Läs mer på hennes blogg. Jag skulle hemskt gärna vilja vara med MEN då min kropp är konstig och bara går ner i omfång och inte kilo, så känner jag att jag ska nog inte vara med i en utmaning där vågen spelar så stor roll. Men det hindrar inte er, så anmäl er så snart som möjligt på hennes blogg och lycka till!

Av Angel - 4 april 2008 08:21

Frukost: Smörgås + kaffemjölk = 3 p

Mellis: 1 morot = 0 p

Lunch: Kasslersallad m 1 brödbit = 4 p

Mellis:

Middag: Cevapcici m kokt potatis o ajvar = 7 p

Mellis: Popcorn = 4 p


Totalt dagens points: 18 av 20 p

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se