Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Frossa!

Av Angel - 26 maj 2008 08:21

Jag har haft problem med min internet hemma (är nu o bloggar på jobbet - fy på mig!) och har inte kunnat uppdatera här.


Först vill jag tacka er alla för er goa stöd! Det är jättebra att ni skriver era kommentarer och säger vad ni tycker, det får ju mig att tänka till.I helgen så har jag frossat i allt. Tjejen som jag nämnde i mitt förra inlägg nämnde att hon hade gjort precis likadant i början, så det ger mig lite tröst. MEN.... jag vet att jag inte kan fortsätta så här för då kommer kilona bums tillbaka. Jag tänkte att jag skulle fortsätta räkna (så gott jag kan) och göra mitt bästa. Motivationen finns fortfarande inte så vi får se hur det går med allt, men jag känner att det går inte annars. Om jag inte räknar så kommer jag bara att frossa i allt - kanske så går det över men då är kilona tillbaka och jag får kämpa om på nytt och det vill jag inte.


Så nu tar jag en dag i taget och försöker räkna och göra mitt bästa.


Håll tummarna för mig.


Angel

 
ANNONS
 
Nenny

Nenny

26 maj 2008 10:05

Tror faktiskt inte jag behöver hålla några tummar för dig. Du fixar ju det här. Men jag gör det ändå!! =) För säkerhets skull!!

Kram

http://nenny.bloggagratis.se

 
Annalee

Annalee

26 maj 2008 10:17

Jag håller verkligen tummarna för dig!
Pepp pepp
Kram,
A

http://aleelin.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

26 maj 2008 13:06

Hej! Jag håller tummarna för dig jag med!! Är själv i den sittsen, men vill ju inte gå upp igen som sagt va! Så jag tar en dag itaget och räknar points så gott det går..Ha det gott i solen nu..
kram Helena

http://Titti40.blogg.se

 
trollpackan håller alla tummarna!

trollpackan håller alla tummarna!

26 maj 2008 15:59

Såklart att vi gör! Håller alla tummarna;)
Trist när internetet krånglar...usch!
kramen

http://trollpackan

 
camilla

camilla

27 maj 2008 10:17

Håller alla tummar jag har,men jag tror du klarar det ändå ;)
Kram och en massa pepp!
Tack för kommentaren på min sida det värmer.

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se