Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Skyller på vädret!

Av Angel - 31 maj 2008 14:59

Kan rapportera till er att det går inte alls så bra för mig just nu. Motivationen är fortfarande borta och har inte kommit tillbaka. Det är inte så att jag e deppig eller så utan snarare tvärtom. Det här underbara soliga vädret gör så att jag får aptit på livet och livets goda! Det har slunkit ner både den ena och det andra.


Men en ny månad imorgon och lika så en ny dag, så det är bara att kämpa vidare.


Hoppas att ni klarar detta bättre än jag.


Angel

 
ANNONS
 
Helena

Helena

31 maj 2008 22:59

Hej! ser att du tappat motivationen! Det kanske är så att du ska ta semester, men ändå tänka points men inte räckna och skriva in det...Men risken finns ju att man kanske går upp igen..Man kan ju alltid försöka en månad och se vad som händer.Eller hur?
Ha det gott och lev livet!
kram Helena

http://Titti40.blogg.se

 
Ingen bild

Cee

1 juni 2008 10:41

Ja jag skal också se om min motiovation vill titta in nu här under juni... for den har inte varit på besök under den månad som varit =) Kämpa på... hoppas du snart hittar din motivation kram Cee

 
Louice

Louice

1 juni 2008 20:36

Jadu, det är samma här! Men vi kämpar på så gått det går.

Kram o pepp!

http://alni.wordpress.com

 
sommar2008

sommar2008

1 juni 2008 20:51

Aj då! Hoppas du hittar motivationen snart!

http://sommar2008.wordpress.com

 
Ingen bild

Johan

6 juni 2008 10:13

Hej, hoppas det går bra, men det finns en bra produkt som hjälp på marknaden nu, med Slim behöver man inte slå om kosten så radikalt för att det ska fungera bra. Och har dessutom 90 dagars nöjd kund garanti...
vill du veta mer så kontakta gärna mig
Mvh Johan
makelifebetter@spray.com

 
trollpackan

trollpackan

8 juni 2008 07:53

Bry dig inte så mycket om maten, bara se till att du inte äter en massa godis, kakor, inte dricker läsk och saft. Mycket vatten!
Sedan är det bara att röra på sig! Ut och gå en timme varje dag, nu när det är fint väder! Bada och simma, cykla till badet kanske?
Du grejar det här! Utan pulver;) för det är ju bara extrakalorier om man ändå inte kan låta bli att äta annat.
kramar!

http://trollpackan

 
camilla

camilla

9 juni 2008 10:32

Hej!
Hoppas du kommer tebax snart,saknar dina inlägg ;)
jag säger som de andra bry dig inte om maten så mycket utan drick mycket vatten och undvik allt godis,kakor och saft. Ta promenader med stavar (om du har) och gå lite tidigare på morgonen det hjälper :)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Sus i dus en desperat lyxhustru!

Sus i dus en desperat lyxhustru!

9 juni 2008 18:48

Hallå
Jag förstår dig precis! Jag har verkligen tappat greppet, jag känner mig inte motiverad just nu och det får därför vänta lite till... Tar tag i det senare!

Ha det gott!
/Sus

http://sus68.blogg.se

 
Marie. Hj

Marie. Hj

9 juni 2008 22:52

Ville bara tala om att jag saknar dig och din blogg =)
Hur går det för dig?
Kram

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
ullis

ullis

10 juni 2008 07:18

Det där kan jag känna igen. Min motivation är hyfsad men när man är ute och myser i solen så blir det lätt att det slinker ner en glass, lite jordgubbar och eftersom jag bakade kakor så har vi gottat oss och tagit mysiga fikastunder under parasollen.
Hoppas motivationen kommer tillbaka.
KRAM!

http://itsnowornever.blogg.se

 
camilla

camilla

11 juni 2008 20:12

Fint du gjort här inne :)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se