Alla inlägg under maj 2008

Av Angel - 21 maj 2008 08:38


Frukost: Rågkuse m skinka + kaffemjölk = 3 p

Mellis: 1 VV points bar = 2

Lunch: Kokt potatis m lätt falukorv + ratatouille = 6 p

Middag: Kokt potatis, kassler + 1 ägg + sallad= 7


Totalt dagens points: 18 av 19

ANNONS
Av Angel - 21 maj 2008 08:15


Frukost: Rågkuse m skinka + kaffemjölk = 3

Lunch: Sallad m bönor, mörkt bröd, tzatziki = 5 p

Middag: Kyckling m klyftpotatis, bearnaisesås (BlåBand) = 5

Övrigt: Popcorn till melodifestivalen = 4 p


Totalt dagens points: 17 av 19 

ANNONS
Av Angel - 20 maj 2008 08:19


Halloj allihopa, jag har inte skrivit på några dagar just för att jag känner att jag inte har något speciellt att säga. Annars är allt bra med mig. Jag kämpar på som vanligt (fast helgerna har blivit pointslösa ) och jag tror det går rätt så bra faktiskt. Jag har inte satt på datorn på flera dagar (bloggar från jobbet just nu) och det känns faktiskt bra.  Jag försöker hitta ett sätt att äta på rätt sätt och testar mig fram och tillbaka. Provar med att äta pointsberäknat på vardagarna och äta mera fritt på helgerna. Vi får se hur det går. Återkommer så fort jag har mer att berätta. Hoppas att allt är bra med er...jag kollar lite snabbt hos er varje dag men kommenterar kanske inte alltid...men jag är där...så lätt ska ni inte slippa mig :D .


Må så gott / Angel

Av Angel - 20 maj 2008 07:39


Frukost: Flerkornsbrödsmörgås m skinka + kaffemjölk= 4 p

Mellis:

Lunch: Spagetti m köttfärssås = 7 p

Mellis: Svenska jordgubbar! (mums va goda dom va) = 0 p

Middag: Lätt falukorv m potatismos + ratatouille = 6,5


Totalt dagens points: 17,5 av 19

Av Angel - 19 maj 2008 07:31


Frukost: Rågkuse m skinka = 3 p

Mellis:

Lunch: VV's Pasta Mexicana + sallad = 6,5 p

Mellis:

Middag: Köttfärssås o spagetti = 7 p

Mellis: Salta pinnar = 3 p


Totalt dagens points: 19,5 av 19 p

Av Angel - 16 maj 2008 12:44


Frukost: Polarkrafts Flerkorn + kaffemjölk = 4 p

Lunch: Sallad med kycklingfilé + brödbit = 2 p

Mellis:

Middag: Fkläskkotlett m klyftpotatis, champinjonsås =


Totalt dagens points: 6 av 19 p

Av Angel - 15 maj 2008 10:44


Igår blev det lite av kalas för mig. På dagen så kom min arbetskollega A och bjöd mig på Centers nya choklad. Den heter Center Strawberry Lemon Chili. Jag kunde inte låta bli att smaka för det lät så spännande med denna blandning. Jag kan tala om att den var god och man kände alla dessa smaker i tur ordning. Först jordgubb och sedan lite svag citronsmak och till sist en liten brännande smak chili, inte så att det blev hett utan bara en föraning om det. Gott var det i alla fall.


På kvällen så åkte jag iväg på ett nytt Aloe Vera party. Det var underbart kan jag säga. Vi fick göra en fotspa, lägga på ansiktsmask och en handmassage. Man kände sig ren och fräsch när man gick därifrån. Självklart så kände plånboken av besöket. Köpte några ansiktsprodukter och tänkte prova på och dricka Aloe Vera. Alla dessa produkter är baserade på ren Aloe Vera gel som har blivit utkramade av växten Aloe Vera. Producenten är Forever Living Products. Någon som har hört talas om dessa produkter?

Nåja, jag kan i alla fall säga att dom är bra. Speciellt Aloe Vera Gelen som är som ett litet husapotek...ett bara måste i var mans hem. Nu tänkte jag i alla fall försöka mig på och dricka denna Aloe Vera. Den är inte speciellt god, men förhoppningsvis så vänjer man sig vid den. Min kollega A (det var hon som var värdinna) har druckit detta nu i flera månader och man kan se en skillnad. Innan så hade hon snustorr hud medan nu är hon jättefin i ansiktet. Hon har även en IBS-mage och hon tycker att det har hjälpt henne där med. Denna dryck ska innehåll 75 vitaminer/mineraler av de 95 som kroppen behöver varje dag. Denna dryck ska även rensa magen och tarmarna på alla slagprodukter som finns där, för jag blev varnad att det kommer bubbla en hel del i början...får förvarna omgivningen när jag börjar dricka..hihi.


Kram Angel

Av Angel - 15 maj 2008 10:41


Frukost: Fralla (ljust bröd) m skinka + kaffemjölk = 3 p

Mellis: 1 banan = 1

Lunch: Kycklingspett m pommes + tzatziki = 7 p

Mellis: 2 bit Center Strawberry Lemon Chili = 1p

Middag: Kyckling m ris, champinjoner = 6 p


Totalt dagens points: 18 av 19 p

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se