Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Ny vecka

Av Angel - 24 juni 2008 08:44

Då var midsommaren över. Nu när jag tänker efter så blev det inte så mycket av det goda men tillräckligt. Min kollega A har börjat med att ersätta lunchen med en påse måltidsersättning. Jag har också köpt en förpackning med Allévo chokladdryck så jag tänkte prova med att göra henne sällskap. För att vara ärlig så har jag inge större tilltro på dessa ersättningsdrycker, för jag tror att jag kommer att bli hungrig fort. Så jag har laddat med lite vindruvor och morötter. Så vi får se hur detta kommer att gå.


Jag har märkt att jag har kommit in i en ond cirkel där jag äter mindre men oftare. Jag blir med andra ord fort hungrig igen. Och då kan det slinka ner någon smörgås som inte är så bra. Försöker nu att bryta denna vana och äta mindre eller ta någon frukt istället. Jag har lite svårt att äta frukt, dels för att jag är allergisk mot många och dels för att jag inte tycker att det är speciellt gott (Jag vet jag e konstig!).


Jag berättar hur det går...


Angel

 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

24 juni 2008 08:56

Tack för kommentaren & visst har du rätt i att 10 Kg inte är lite =)

Pulver kan ju vara bra ibland men som du säger så blir man hungrig snart igen. Då är det nog bättre att äta bra. Hoppas du kan bryta den onda cirkeln med ätandet.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
Annalee

Annalee

24 juni 2008 14:33

Hej! Hoppas du klarar dig på drycken, jag skulle nog aldrig göra det. Kan du inte käka gröt t ex till lunch? Det är ju mättande och bra, om man som jag lägger i en massa fibrer dvs.
Hoppas du är tillbax snart i de s k rätta banorna.
Kram, A

http://aleelin.bloggagratis.se

 
Louice

Louice

24 juni 2008 17:15

Lycka till! Pulver kan absolut funka som en kom igång-spark o bryta ovanor/onda cirklar bara man vet hur man gör sen o det vi ju, eller hur! :)

Pepp pepp!

http://alni.wordpress.com

 
trollpackan

trollpackan

28 juni 2008 17:31

Jag är ju också allergisk, och ibland så blir jag så f-t less på banan! Då äter jag en tomat istället;) Måste ju inte vara frukt...Äta mindre och ofta är ju bra, för då hålls blodsockret på en jämn nivå. jag äter ca var 3:e timme...och jag äter smörgås ibland men jag minskar då kolhydraterna till maten. Kanske bara tar grönsaker till kycklingen eller korven.
Hoppas att det går bra för dig!
kramen

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se