Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

5 veckor kvar

Av Angel - 30 juni 2008 12:31

Det är hela 5 veckor kvar till min semester och under den tiden så ska jag försöka äta nyttigt och bra och inte fuska. Problemet är MOTIVATONEN är lika med noll. Samtidigt är det inte alls roligt att se att vågen visar att man sakta men säkert börjar klättra uppåt igen. Läste igenom min lista om hur man behåller motivationen och det lät så hurtigt att jag blev trött på en gång. Så där känner jag verkligen inte idag!

En sak är säkert i alla fall. Jag måste ta en dag i taget och kämpa mig igen den sakta men säkert utan att ramla i några fällor. Dricka mycket vatten är också något jag behöver.

Till frukost hade jag idag havregryns gröt med en liten gnutta hallonsylt, vill helst ha det naturellt. Till lunch blev det en måltidsersättning från Allèvo (det fungerar bra när jag är på jobbet) och till middag blir det nog en värmande kycklingsoppa för här öser bokstavligt regnet ner. Sedan kommer problemet till kvällen (vid 8-9 tiden) då suget börjar komma...måste finna någon lösning till det... har ni något tips? En smootie kanske inte vore dumt, det är nyttigare än det mesta om man inte sockrar det. Tacksam för alla tips just nu!


Angel

 
ANNONS
 
Helena

Helena

30 juni 2008 19:25

Hej! Varför inte göra en blandad frukt skål och sitta & mumsa på..Jordgubbar, äpple & päron brukar jag ta när suget sätter fart..

Ha en fortsatt trevlig kväll/Helena

http://Titti40.blogg.se

 
camilla

camilla

30 juni 2008 20:20

Ja men visst är det svårt när kvällen kommer? jag håller verkligen med dig!
Har väl inget direkt tips till dig vad man kan ersätta typ godis och andra onyttigheter,för jag har själv problem med det där suget på kvällarna. Men ett tips på att låta bli att sockra smoothin det kan jag däremot hjålpa dig med;)
Ta mild lätt yoghurt vanilj i stället för vanlig fil och blanda i ett par jordgubbar eller andra bär. Om man vill kan man oxå slänga i en halv banan och där få lite sött i så fall:)
Hoppas det hjälkpte något:
Ha en bra kväll och du ska se att motivationen den kommer tillbaka:)
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Marie. Hj

Marie. Hj

30 juni 2008 21:51

Ät jordgubbar vetja! 0-points! Kan det bli bättre...
Annars är ju smoothies som du skriver jättebra oxå.
Kram

http://batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angel - 31 oktober 2008 07:54

Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt.   Så från och med den 1 november så är adressen:   http://angelsblogg.wordpres...

Av Angel - 31 oktober 2008 07:53

Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag:   Dagens steg: Dagens motion: - ...

Av Angel - 30 oktober 2008 07:23

Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes   Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...

Av Angel - 29 oktober 2008 13:02

Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...

Av Angel - 29 oktober 2008 07:25

Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se