Alla inlägg under september 2008

Av Angel - 14 september 2008 10:23


jag erkänner, igår så räknade jag inte alls points och unnade mig saker som jag annars inte skulle ha gjort. Vädret var ingen höjdare heller så jag satte inte ens på mig stegräknaren. Men det var igår det. Idag är det en ny dag och det är bara att fortsätta försöka äta rätt och röra på sig lite mera. Jag tror på att man ska tänka långsiktigt och att det är faktiskt okej att svänga ut lite ibland (OBS! bara ibland) annars går det illa. Så är det i alla fall för mig.

Angel

ANNONS
Av Angel - 14 september 2008 10:22

Frukost: havregrynsgröt = 3 p

Mellis:

Lunch: Smörgås m salami o philadelphia ost = 5 p

Mellis:

Middag: Fisk med potatismos = 6 p


Totalt dagens points:14 av 19p


Dagens steg: -

ANNONS
Av Angel - 12 september 2008 11:21

Tack till er alla som ger mig nomineringar, dom bara droppar in och nu har jag hela 5 stycken. Tack, blir så glad att ni uppskattar min blogg. För att inte nu skicka nya 7 nomineringar så vill jag nominera er ALLA som finns i mina länkar!


Ha en trevlig helg!

Angel

Av Angel - 12 september 2008 08:36

Frukost: Smörgås = 3,5 p

Mellis:

Lunch: Kycklingenchilada m sallad = 5 p

Mellis: Kaka = 2

Middag: Kasslergratäng = 6 p

Mellis: Popcorn = 2,5


Totalt dagens points: 19 av 19 p


Dagens steg: 8236

Av Angel - 11 september 2008 07:56

Frukost: Smörgås med skinka = 4 p

Mellis:

Lunch: VV Chorizo med couscous + kidneybönor/svampröra= 5 p

Mellis:

Middag:Kyckling enchilada X2 = 8 p

Mellis:Kaka = 3 p


Totalt dagens points: 19 av 19p


Dagens steg: 9682

Av Angel - 11 september 2008 07:22

Igår hade jag ingen chans att blogga för föräldraskapet tog över och jag var tvungen att gå på föräldramöte. Så gissa vilken överraskning det blev när jag öppnade bloggen hade 5 nomineringar, en från BeaTris, Louice, AnnaJenjo och en från Anna . Jag bugar och tackar! Jag blir alltid så glad när folk tänker på mig.Reglerna kommer här på engelska:

1. The winner can put the logo on her blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you’ve nominated.


Som ni ser så ska jag nominera 7 stycken och det mina vänner är alltid svårt. Jag gillar alla som jag har på min länklista och skulle helst vilja nominera dem alla, men..men.. här kommer ändå 7 stycken:


BeaTris

Anna

Annalee

Camilla

Louice

Nenny

Ullis


Som sagt så är denna nominering helst till ALLA i min länklista.


Angel


Av Angel - 10 september 2008 13:02

Frukost: Fröig m skinka = 3,5 p

Mellis:

Lunch: Köttgryta med potatis = 6,5 p

Mellis:

Middag: VV Chorizo m couscous + kidneybönor = 5 p

Mellis: Smörgås = 4 p


Totalt dagens points: 19 av 19


Dagens steg: 12.805 (8,45 km)

Av Angel - 9 september 2008 08:04

Till Angel från Angel (mina egna tankar imorse):


Japp så är det. Det är bara att inse att det finns inga genvägar. Hur du än vrider och vänder på det så slutar det ändå med att man måste äta mindre kalorier än vad man gör av med.


Jag provade att dricka Allèvo i somras och det fungerade inte för mig. Det fungerar säkert tillfälligt och man går säkert ner något kilo. Men vad händer när man börjar äta igen? Jo man går upp. Då har man alltså kämpat förgäves med det där drickandet som egentligen inte är någon höjdare.


Är det då inte bättre att få äta allt men inte alltid? Jag är säker på det. Det andra som är viktigt är att kombinera ätandet med motion. Vi har i dagens samhälle "försoffat" oss. Hur många sitter inte framför en dator och jobbar hela dagarna? Förr var det lite mera spring i benen och det framför allt på fritiden. Nu går de flesta hem och sätter sig framför datorn eller tv'n.  Så ät med måtta, lagom är bäst, och rör på dig så ska det fungera.


Så ta en dag i taget och gör ditt bästa, det är alltid bättre än att inte göra något alls.

Angel

Presentation

Omröstning

Vilket pålägg har du oftast på smörgåsen?
 Ost
 Skinka
 Korv
 Leverpastej
 Kaviar
 Marmelad
 Bara matfett
 Inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Blogkeen
Följ Angel's viktblogg - Att leva livet lättare med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se